Onze KATTEN

Onze katten zijn volwaardige leden van ons gezin en nemen actief deel aan ons leven. Zij zijn onze trouwe vrienden, speelkameraadjes en troosters in moeilijke tijden. Al onze katten hebben een stamboom. We besteden veel aandacht aan het ordenen van de karakters van onze kittens. Een mens-kat relatie opbouwen. Kittens krijgen passende sociale omstandigheden, waardoor ze gemakkelijk aan mensen wennen en snel wennen aan nieuwe gezinnen. Diergezondheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom voeren wij regelmatig HCM- en PKD-onderzoeken, FeLV- en FIV-onderzoeken, inentingen en ontwormingen uit.

We zetten ons met heel ons hart in voor de verzorging en opvoeding van kittens en katten en zo ook in de taken die verband houden met een cattery. Onze katten worden gevoed volgens een uitgebalanceerd dieet. Elk nieuw gezin krijgt van ons advies op het gebied van gezondheidszorg, verzorging en voeding van een kitten.

In onze Amiculus Cattery is de belangrijkste eigenschap de goede oorsprong van onze katten, en tegelijkertijd prachtige, schone, bewezen genen die van generatie op generatie worden doorgegeven. De oorsprong van onze katten en kittens is gedocumenteerd door vijf generaties en volledige stambomen en onderzoek.

Hieronder presenteren wij vertegenwoordigers van onze Amiculus Cattery.

Libra Gracja Blue*PL

Brits korthaar poesje met een mooie lila kleur. Haar ogen zijn als lava die uit een vulkaan stroomt. Ze is in alle opzichten een uitstekende moeder. Hij zorgt goed voor zijn kinderen. Libra heeft voornamelijk Tsjechische en Russische voorouders in de stamboom.

ODESSA GRACJA BLUE*PL

Brits Korthaar poesje met een prachtige vacht van zwart-goud tabby ticked. Odessa kenmerkt zich niet alleen door haar mooie uiterlijk, maar ook door haar heerlijke karakter. Haar voorouders komen uit Rusland, Bulgarije en Polen.

Alis GRACJA BLUE*PL

Brits korthaar teefje met een ongewone vacht van crème schildpad. Elke dag verraste zij ons met zijn geweldige houding tegenover mensen. Ze houdt van mensen en tijd die ze met ons doorbrengt. Ze heeft een enorme lichaamsbouw die ze dankzij haar voorouders heeft verkregen.

Azalia Królewskie Koty*PL

Onze jongste vertegenwoordiger van het ras. Brits langhaar kitten Bicolour. Met een uitstekende afstamming – de voorouderlijke lijn van vaderskant zijn lijnen geëerd met de titels van Kampioen en Interkampioen. De moeder werd vele malen onderscheiden en won de titel van Kampioen.

Tia Gracja Blue*PL

Een prachtig blauwe korthaar poesje met een mooie lichaamsvorm en oranje ogen. Haar voorouders komen voornamelijk uit Rusland en Tsjechië.

Tiffany Gracja Blue*pl

Een prachtig blauwe korthaar poesje met een mooie lichaamsvorm en oranje ogen. Haar voorouders komen voornamelijk uit Rusland en Tsjechië.

ASLAN III CH*

Aslan is een typische vertegenwoordiger van het Brits Korthaar ras. Hij heeft vele prestaties en rastitels op zijn naam staan. Hij is onder andere de kampioen van het ras. Hij komt uit een van de best getitelde cattery ter wereld. Zijn voorouders hebben ook vele raskampioen. Ze komen uit Wit-Rusland, Litouwen, Tsjechië en Slowakije.